Vješala za Male

Sušenje i druge viseće usluge - hedonizam u razvoju

26.09.2014.

UDP

Po cijeli dan ja sjedim i radim, i onda dodjem kuci da opet sjedim. Peglam ja tako dupe po Internetu i vidim velike pripreme, sve sareno, spremni tabori, obecavaju se promjene. Kontam ja, pa jebem mu starku, sto i ja ne bih imao tabor, svoje boje i svoj dres.

Nakon nekog vremena, jedno pet minuta, gore dolje dvije tri, konacno odlucim da napravim, ne kaze se osnujem "Ustani Drzavo Prosetaj, pa makar po cigare", skraceno UDP.

Poruka stranke:

"Obecavam svima da i ako me ne odaberu da ce moci i dalje da slobodno setaju kuda hoce i smiju, bilo da su oni egzibicionisti, vjerska lica, lopovi, trudnice, nezaintersovani brucosi ili neka druga izraslina svemira".

Molio bih samo da me ne mjesate sa onim iz PDZ-a, ko ne zna za njih mozda je i bolje, al da ne bude da se konkurencije bojim, "Potrci Drzavo Zasprintaj" su oni sto prave metez po setalistima u flourescentinim tajcama, al nek i njih, sto bi se reklo ne smeta toliko.

Imaju i oni iz "Moj Cuko Ne Ujeda" (MCN), al oni su lako uvrijede pa cu da ih preskocim.

Takodjer zelim da dam podrsku svim nasim ljudima sirom dijaspore, koji podrzavaju OBS, za neupucene "Od Baustelle Strahujem".

Et toliko od mene.